torstai 27. maaliskuuta 2008

Homo Sapiens

Koska aineen kirjoittamisesta ei vaan tuu nyt yhtään mitään niin kerron teille, mikä tekee minusta ihmisen.

1. Jännitän esiintymisiä todella paljon. Pahimmat hetket tulevat puolituttujen ihmisten kanssa, kuten esimerkiksi opiskelutovereiden. Tuttujen tai tuntemattomien ihmisten kanssa en niinkään.

2. Olen välillä hyvin epävarma itsestäni, jutuistani jne. Välillä taas liiankin itsevarma.

3. Vaiheilen. Yleensä vaatteiden kanssa. Saatan vaihdella asukokonaisuuksia puolikin tuntia, ennen kuin kyllästyn ja päädyn yleensä ensimmäiseen tai toiseen kokonaisuuteen. Pahimpia aikoja ovat ne, kun oma tyylini ei vain tunnu hyvältä, eivätkä mitkään kengät sovi minkään kanssa yhteen. Olen huomannut, että tämä menee noin puolen vuoden jaksoissa. Tällä hetkellä on hyvä jakso meneillään. :)

4. Olen lähes aina myöhässä tai ainakin aivan viimetingassa, jos on pakko ehtiä johonkin. Kaverini ovat useasti yllättyneet, jos tulen johonkin silloin kun olen sanonut. Edellinen kohta saattaa osittain vaikuttaa asiaan..

5. INHOAN tiskaamista. Yleensä kaytän kaikki astiat loppuun, kunnes on pakko tiskata. Silloinkin usein vain osan. Aina välillä tiskivuoreen kyllästyttyäni skarppaan ja tiskaan kaiken kerralla. En ole myöskään hirveä siisteysintoilija. Aina välillä on vain pakko raivata vaatevuoret pois sohvilta ja kengät sekä paperit ja lehdet lattioilta, että saan imuroitua.

Kaivan vielä kaiken lisäksi nenääni.. ;)

7 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Minullakin on paha tapa myöhästellä. En koko peruskoulun aikana myöhästynyt kertaakaan, mutta lukiossa alkoi alamäki. Yliopiston hengen mukaisesti tulen yleensä joka paikkaan akateemisella vartilla. :D Töihin sentään ehdin nippanappa minuutilleen.

Ja harrastan myös tuota vaiheilua, ja se on toisinaan osasyynä myöhästelyyni. Joskus saatan olla jopa välinpitämätön ja valitsen mieluummin asukokonaisuutta hieman kauemmin kuin ehdin luennolle ajoissa. Hyi minua! :D

Anonyymi kirjoitti...

OOT IHAN SAMANLAINEN KU MÄ! mitä helv?!?:D

Guy Incognito kirjoitti...

Jenni:

Työt on mullaki lähinnä ainoo paikka, mihin on pakko ehtii ajoissa. Tosin sekin tekee välillä tiukkaa :)
Ja luennoissa on just se paha puoli, että niiltä voi myöhästyä ja silti pääsee sisälle, toisin ku vaikka lukiossa oli :D

Anonyymi:

Sielunveljiä ja siskoja näköjään löytyy :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki muut noista pätee muhun paitsi tiskaaminen! Rakastan tiskaamista:)

Guy Incognito kirjoitti...

Siinä tapauksessa voisit varmaan käydä täälläkin tiskaamassa.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toki voin! Syö paljon ja kasaa kunnon tiskivuori, niin ryntään paikalle ;D

Guy Incognito kirjoitti...

Tiskivuori on jo valmiina odottamassa ! ;D